FN Blog / Pályázat / Arról a bizonyos rózsaszín szemüvegről
Nyomtatás Betűméret

Arról a bizonyos rózsaszín szemüvegről

2007-09-29 22:11:09
Mást se hallunk, mint hogy szinte megszámlálhatatlan aranypengő érkezik kicsiny hazánkba, egyenként pántlikázva, hogy fejlődjünk, gyarapodjunk. Az összes, unióból érkező támogatást viszont körülvesz egy sejtelmes lila köd - vannak nyertesek, elképzelhetetlen összegekről tudósít a tévé, de valahogy nem áll össze a kép. Mi lehet ennek az oka? Az alapvető információk hiánya.

A Pályázat Bloggal nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint hogy egyfajta elektronikus hídat építve érthetővé tegyük ezt az egész uniós támogatási rendszert, és teret biztosítsunk az érdekesebb kérdések megvitatására. Hírt adunk a pályázókat érintő lehetőségekről, eseményekről, változásokról, és összevont szemöldökkel kommentálunk mindent, amit kommentálni lehet.

Nem fogunk Strukturális, Kohéziós, Szociális, meg a jóég tudja, milyen Alapról írni, mert megteszik sokan mások. A másik végéről közelítjük meg a témát - a gyakorlat felől.

Rólunk annyit érdemes tudni, hogy jó néhány éve pályázati tanácsadással foglalkozunk. Ezért néha feltesszük mi is a rózsaszín szemüveget, hogy a tanácsadó kollégák körében rezzenéstelen arcunk felismerhetetlen legyen.

Érthetően, szakszerűen a pályázatokról - vágjunk bele!


Cimkék: bemutatkozás
6 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!

Legyél blogger!

Te is szeretnél az FN hivatalos bloggere lenni?
Jelentkezz itt »

Blogleírás

Pályázatokról - rózsaszín szemüveg nélkül

Hirdetés

Cooper Consulting
Üzelt és Siker


Keresés

Blogértesítő - Pályázat

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről