FN Blog / Pályázat / Pályázati adatbázisok
Nyomtatás Betűméret

Pályázati adatbázisok

2007-10-02 14:46:15
Megbízható pályázati információforrások - honnan tájékozódhat egy vezető a lehetőségeiről?

Ma már szinte elképzelhetetlen egy-egy komolyabb beruházást pályázati támogatás nélkül végrehajtani. Hacsak nincs valami vállalhatatlan feltétel vagy kötelezettség a pályázati kiírásban, a megtérülési időt lényegesen csökkenti a vissza nem térítendő támogatás.

Jogos tehát, hogy az ember elkezd olyan pályázati kiírásokat keresgetni, amely illeszkedik a fejlesztés céljához. De hol találunk releváns felhívásokat? Ehhez adunk néhány ötletet.

A Magyarországon vagy az Unióban megjelentetett pályázati kiírásokat szinte kivétel nélkül tartalmazza a Pályázatfigyelő portál, amely vállalkozások, önkormányzatok és civil szervezetek számára egyaránt megfelelő lehet. A honlap használata díjmentes, regisztráció sem kell hozzá, fizetni csak azért kell, ha az ember e-mailben vagy nyomtatott formában értesítőt kér a legfrissebb pályázatokról.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség idén megújult honlapján az Új Magyország Fejlesztési Terv részét képező pályázati kiírások végre majdnem átlátható rendszerben elérhetők. Ezek tehát az EU-társfinanszírozott pályázati kiírások, amelyeken szinte bárki indulhat.

A Nonprofit.hu oldalát kifejezetten non-profit szervezeteknek ajánljuk, akik speciális, működésüket segítő lehetőségeket keresnek. Itt a pályázati kiírásokon túl egyébként számos leírás is segíti a pályázatok elkészítését.

A fentieken túl minden komolyabb pályázati tanácsadással vagy pályázatírással foglalkozó cégnek van saját pályázati adatbázisa. Ezek arra jók, hogy az alapvető információkat megtudjuk a pályázatokról, de a részletes feltételeket általában nem tartalmazzák.

Ön honnan értesül a pályázati kiírásokról? Írja meg nekünk!


Cimkék: pályázat

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Szóljon hozzá!

Legyél blogger!

Te is szeretnél az FN hivatalos bloggere lenni?
Jelentkezz itt »

Blogleírás

Pályázatokról - rózsaszín szemüveg nélkül

Hirdetés

Cooper Consulting
Üzelt és Siker


Keresés

Blogértesítő - Pályázat

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről