FN Blog / Pályázat / Az e-kereskedelem pályázati kiírást hamarosan ...
Nyomtatás Betűméret

Az e-kereskedelem pályázati kiírást hamarosan felfüggesztik

2008-07-14 17:11:39
Augusztus elsejéig nyitott a vállalati e-kereskedelem támogatása című pályázati kiírás. Aki csak egy kicsit is érintett a témában, annak most mindenképpen javasoljuk a pályázat beadását.

Magáról a pályázati kiírásról már több helyen is írtunk (például ezen vagy ezeken az oldalakon), a lényeg továbbra is változatlan: aminek az internethez, az online kereskedelemhez,  ügyfélszolgálathoz, vagy webáruházhoz köze van, arra elég nagy valószínűséggel lehet támogatást igényelni.

A támogatás aránya 35% Budapesten és Pest megyében, 50% az ország többi területén, pályázhatnak gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók és szövetkezetek.

És hogy miért ajánljuk most újból ezt a lehetőséget? Az aktuális statisztikákon jól látszik, hogy a rendelkezésre álló kerethez képest nagyon kevés pályázat érkezett be, ami egyértelműen növeli a nyerési valószínűséget. (Természetesen a szakmai bírálatra továbbra is sor kerül, viszont aki eléri a bűvös 60 pontot, az már automatikusan nyer.)

A jelenlegi adatok szerint a rendelkezésre álló keret 30%-át kötötték le a pályázók Budapesten és Pest megyében, a többi régióban ugyanez az arány még alacsonyabb, csupán 9%-os!

A két kiírás rövid összefoglalója és dokumentációja megtalálható az NFÜ honlapján vagy a következő oldalakon:Cimkék: e-business, e-kereskedelem
7 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

4. k11 2008-07-14 19:02:52
Az eredeti kiírásban is 2008. augusztus 1. volt a beadási határidő! Szó sincs meghosszabbításról!
3. Molnárka Gábor 2008-07-15 09:28:44
Javítottam, köszönöm.
2. G. Za 2008-07-15 21:09:05
Két dolgot fűznék hozzá.
1. A bűvös ponthatár a kiírás szerint 55. Ennyit kell elérni, hogy támogatásra javasolják a pályázatot.
2. Nem véletlen, hogy ilyen kevesen adják be. Annyi feltételnek kell megfelelni, annyi mindent kell bevállalni, olyan bonyolult az adatlap, hogy szinte nem is éri meg a fáradtságot az egész...
1. Naja 2008-07-17 16:10:38
1. A kiírás szerint valóban ennyi a ponthatár.
2. Ezt a "nem éri meg a fáradtságot" dolgot sosem értettem. Mégiscsak az adófizetők pénzéből kapnak a szerencsések vissza nem fizetendő támogatást, hát tegyenek is érte valamit. Az adatlapban meg mi a bonyolult? Egy banki hitelkérelmet nehezebb kitölteni...

Szóljon hozzá!

Legyél blogger!

Te is szeretnél az FN hivatalos bloggere lenni?
Jelentkezz itt »

Blogleírás

Pályázatokról - rózsaszín szemüveg nélkül

Hirdetés

Cooper Consulting
Üzelt és Siker


Keresés

Blogértesítő - Pályázat

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről